Confrontant la privatització de la guerra i la seguretatConfrontant la privatització de la guerra i la seguretat

Confrontant la privatització de la guerra i la seguretatConfrontant la privatització de la guerra i la seguretat

Coferència internacional

Data: 22 de novembre de 2018 a les 9:00 am

On

Gran Via de les Corts Catalanes, 585, Barcelona, Espanya

[22 i 23 de Novembre del 2018]

La Conferència Internacional Confrontant la privatització de la guerra i la seguretat, que se celebrarà a Barcelona els pròxims 22 i 23 de Novembre del 2018, té com a objectiu conscienciar sobre la creixent participació d’actors privats en contextos de guerra i conflicte.

Actualment, ciutadans d’arreu del món estan fent front a un escenari internacional cada vegada més complexe on els interessos dels negocis i la política estan revolucionant les guerres modernes, permetent l’entrada de noves corporacions privades. Gràcies a la proliferació i la fragmentació d’actors no estatals, aquestes noves corporacions involucrades en conflictes i guerres es beneficien de la (in)seguretat, establint-la com a un nou model de negoci.

Tenint en compte aquest escenari, és urgent promoure la recerca conjunta per a poder conscienciar i poder treballar en les implicacions que la privatització de la guerra i de la seguretat tenen en el control democràtic de les polítiques de seguretat, la seguretat humana i en el respecte dels drets humans arreu.