Pages Navigation Menu

Promoure la solidaritat entre els pobles i el seu benestar

Acompanyament a menors migrants no acompanyats

Harraga


Harraga
 es configura com un projecte d'acompanyament socioeducatiu a menors migrants no acompanyats des de la perspectiva comunitària; aquest treball suposa una suma d'esforços encaminats a dotar d'eines als menors i cobrir les seves necessitats bàsiques com són l'acompanyament hospitalari o el tractament de les malalties que requereixen l'aplicació d'una medicació (prescrita pel metge), tals com bacteris, fongs cutanis, ferides infectades, etc. Per altre Costat també cobrir les seves necessitats en relació amb el Sistema jurídic. 

 

Projecte


Disminució del consum de drogues. Conscienciació sobre el perill que implica colar-se al port. Ajudem al fet que els nens no perdin el llaç familiar. Denunciar i visibilitzar els maltractaments rebuts per les Institucions i per les Forces de Seguretat de l'Estat. Defensem el "Dret a jugar", al fet que els nens gaudeixin de la seva condició de nens. Assessorament jurídic i legal  ja que els nens es perden entre tràmits burocràtics, buits legals, falta d'informació i falta d'acompanyament. Resolució de conflictes per facilitar la comunicació entre les persones implicades. Creació d'una xarxa de suport al costat d'altres associacions amb experiència en menors estrangers no acompanyats, infància, migració i acció social per a l'ajuda, visibilització, denúncia i assessorament en aquest complex ventall de necessitats.

FacebookTwitterEmailCompartir
parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher parajumpers pas cher golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet golden goose outlet sac goyard pas cher sac goyard pas cher sac goyard pas cher sac goyard pas cher sac goyard pas cher woolrich outlet woolrich outlet woolrich outlet woolrich outlet woolrich outlet